Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Egy kis bepillantás a konyhámba, ahol szenvedéllyel töltöm az időmet. Ízeket, illatokat, látványt kreálok saját és környezetem örömére. Szeretettel invitállak...

Magamról

Érdekességek

Keresőszavak

5 perces fánk (1) áfonya (4) afrikai harcsa (1) Agrármarketing Centrum (1) alkohol (1) alma (4) almabor (1) amerikaipalacsinta (1) amerikai palacsinta (1) ananász (1) ananász salsa (1) ánizs (1) apróhal (1) aszalt szilva (5) aszpik (1) avokádó (5) azték zsálya mag (1) bab (1) babérlevél (1) bacon (8) Balaton (1) Balatonfüred (1) balzsamecet (3) banán (1) barack (1) barbecue (2) barnarizs (1) bazsalikom (13) BBQ (3) bébi répa (1) bélszín (1) besamel (1) birkamáj (1) birsalma (1) Blikk Nők (1) Blikk Nők fókuszban (1) Blikk Nők megjelenés (1) blini (2) bor (2) borcsokoládé (1) borkorcsolya (1) boróka (1) borókabogyó (1) borsikafű (1) borsó (2) borsóleves (1) brassói (1) brie sajt (1) brokkoli (10) buggyantott tojás (1) bulgur (2) burgonya (13) burgonyafánk (2) burgonyasaláta (1) camembert (4) cékla (3) céklakrémleves (1) ceruzabab (3) ceruza bab (1) chedar (1) cheddar (4) chili (8) chutney (1) cicege (1) citrom (8) citrombors (2) citromfű (1) citrommártás (1) citrus (1) citrusos saláta (1) csabai (1) csabai kolbász (1) csabai kolbászfesztivál (3) csicseriborsó (1) csiperke (2) csíra (1) csirke (44) csirkecomb (5) csirkecomb filé (3) csirkehús pástétom (1) csirkemáj (3) csirkemell (9) csirkemuffin (1) csirkerizottó (1) csirkeszárny (3) csirkés szendvics (1) csokis kuglóf (1) csokoládé (2) csokoládékrém (1) csontleves (1) csülök (1) cukkini (21) cukor (1) curry (6) darálthús (7) darált hús (1) desszert (6) dió (6) diós kecskesajt (1) ebéd (8) ecet (2) édesburgonya (1) édeskömény (1) édessavanyú (2) édesség (4) előétel (4) ementáli (1) eper (3) eperpüré (1) erdeigomba (1) erdeigyümölcs (1) erdei gyümölcs (1) étcsokoládé (1) fagyi (2) fagyi helyett (1) fahéj (6) falafel (1) fánk (2) farsang (1) farsangi fánk (1) fasírt (5) fehérbor (3) fehércsokoládé (1) feketekagyló (1) felfújt (2) fesztivál (1) fettuccine (1) főétel (8) fogas (1) fokhagyma (8) fokhagymamártás (1) Fókuszban rovat (1) foodpanda (1) főzelék (1) főzőkolbász (1) francia krémes (1) füge (2) fürjtojás (2) füstölt lazac (1) füstölt sonka (1) fűszer (1) fűszeres palacsinta (1) fűszervaj (2) garnéla (3) gesztenye (2) gesztenyekrém (1) gnocchi (1) gomatöltelék (1) gomba (21) gombaleves (1) gombamártás (1) gombás fasírt (1) gombóc (1) gorgonzola (1) gourmet (1) gránátalma (2) gránátalma mártás (1) grill (4) grillcsirke (1) grillezés (1) grill kolábsz (1) gyömbér (7) gyöngyhagyma (1) gyümölcs (4) gyümölcsrizs (1) gyümölcssaláta (1) hagyma (3) hajdina (1) hajdinasaláta (1) hal (6) halfilé (1) halgombóc (1) halmáj (1) halpástétom (3) hal csőben sütve (1) hamburger (1) harcsa (1) homár (1) húsgombóc (3) húspogácsa (1) hústorta (1) húsvét (2) hűtő (1) india (1) jázminrizs (1) jazminrizs (1) jázmin rizs (1) jégkrém (1) joghurt (2) juharszirup (1) juhtúró (2) kacsa (5) kacsacomb (1) kacsahús (1) kacsahúsleves (1) kacsamáj (4) kacsamell (3) kacsaszárnytő (1) kagyló (1) kakukkfű (3) kápiapaprika (1) kápia paprika (1) kapor (4) káposzta (1) káposztasaláta (1) karácsonyi ajándék (1) karácsonyi kuglóf (1) karácsonyi süti (1) karaj (1) karalábé (1) karamellizált krémes (1) karfiol (1) kecskesajt (5) kecskesaj krémleves (1) kekáposzta (1) kéksajt (3) keksz (4) kelbimbó (1) keleties fűszer (1) keletifűszer (1) kelttészta (1) kesudió (1) keszeg (1) ketchup (1) kifli (2) kínai (1) kókusz (4) kókuszdió (1) kókuszos panna cotta (1) kókusz csók (1) kolbász (4) köles (3) kölesgombóc (1) kölespuding (1) koleszterin (1) kömény (1) konyhaipraktika (1) koriander (5) körte (4) körtekrémleves (1) körtelekvár (1) körtesaláta (1) krémes (1) krémleves (14) krémsajt (7) krumpli (10) krumplifánk (1) krumplipüré (1) krupmli (2) kuglóf (1) kukorica (2) kuszkusz (1) Lacipecsenye (1) lapcsánka (1) lazac (4) lecsó (2) lecsópaprika (1) lekvár (1) lencse (1) lenmag (3) lepény (1) levelestészta (1) leveles tészta (2) levendula (3) levendulás keksz (1) leves (15) lilaburgonya (1) lilahagyma (1) lilakáposzta (1) lime (5) limonádé (1) magok (1) máj (3) májpástétom (1) mák (3) makaróni (1) mák mousse (1) mandarin (2) mandula (4) mandulás kuglóf (1) mangó (1) mangó chutney (1) marcipán (1) marha (3) marhagombóc (1) marhahús (2) marhahúsgombóc (1) mártás (2) mascarpone (2) mediterrán zsemle (1) medvehagyma (12) meggy (2) meggyes pite (1) menta (4) metélőhagyma (4) méz (17) mézeskalács illat (1) mézes répa (1) mille-feuille (1) mogyoró (2) mogyoróolaj (1) mogyoróvaj (1) mozarella (1) mozzarella (1) muffin (1) mustár (5) napraforgó (1) narancs (6) narancsos kuglóf (1) narancsos mustár (1) nektarin (1) nyári étel (1) nyári köretek (1) nyúl (1) nyúlhús (1) nyúlragu (1) olasz tészta (1) oldalas (1) olíva (1) olívabogyó (2) olíva bogyó (5) omlett (2) ősz (1) őzláb (1) őzlábgomba (1) padlizsán (12) palacsinta (6) pannacotta (1) panna cotta (1) pappardelle (1) paprika (8) paprikakrém (1) paradicsom (11) paradicsomszósz (1) parmezán (5) pároltzöldség (1) párolt káposzta (1) pasta (1) pástétom (1) pecsenye kacsamáj (1) pékáru (1) penne (1) pesto (4) petrezselyem (3) pirított szójabab (1) piros pesto (1) pisztráng (2) pisztráng pástétom (1) pite (3) pite tészta (1) pizza (1) pöfeteg (1) polenta (3) ponty (2) pontygombóc (1) pontyszelet (1) póréhagyma (2) puding (1) puliszka (1) pulyka (2) pulykacomb (1) pulykamell (2) puszedli (1) quiche (1) r.Gyümölcs (1) rák (1) rákkeltő anyagok grillezéskor (1) rakott (1) rakottétel (1) ratatouille (1) ravioli (3) reggeli (5) répa (8) répaforma (1) répakrémleves (1) répaturmix (1) rétes (4) rétestészta (2) ricotta (2) rizottó (1) rizs (5) rizsgombóc (1) rizstészta (1) rókagomba (1) ropogós (1) rozmaring (7) ruccolás-paradicsomos pesto (1) rukkola (2) sáfrány (1) sáfrányos szeklice (1) sajt (13) sajtchips (1) sajtmártás (3) sajtos burgonya (1) sajtos krumpli (1) sajtszuflé (1) sajttorta (1) saláta (11) salsa (2) sárgamustár (1) sárgarépa (1) saslik (2) sertés (9) sertéscomb (2) sertéshús (1) sonka (6) sör (1) sorbet (2) sós (1) sós palacsinta (1) spagetti (3) spárga (2) spenót (13) spenótos fettucine (1) spenót leves (1) steak (1) süllő (1) sültalma (1) sülthal (1) sült paprikakrém (1) sütemény (1) sütőtök (1) sütőtökpüré (1) szagtalanítás (1) szalonna (5) szardella (1) szárítottparadicsom (1) szárított paradicsom (3) szárnyas (3) szarvasgomba (1) szegfűbors (1) szegfűszeg (1) szendvics (1) szendvicshús (1) szerecsendió (2) szezám (1) szezámmag (4) szezámos (1) szilva (3) színesbors (1) szójabab (3) szójaszósz (5) szőlő (3) szőlőszirup (1) szuflé (1) szüret (1) tabbouleh (1) tagliatelle (3) Takács Lajos (1) takarítás (2) tarja (1) tárkony (1) tea (1) tehéntúró (1) tejberizs (1) tejföl (1) tejszín (8) tejszínes burgonya (1) téli édesség (1) tempura (1) tengeri hal (2) tengeri halfilé (1) tészta (15) tésztaétel (1) tésztakosárka (1) tócsni (1) tofu (1) tojás (20) tojás aszpik (1) tök (2) tőkehalmáj (1) tökmag (1) töltött káposzta (1) töltött karalábé (1) tonhal (2) tonhalkrém (1) tönkölybúza (1) torchetti (1) torma (1) torta (2) tortellini (2) tortilla (1) turmix (1) túró (13) túrófánk (2) túrókrém (3) uborka (2) újburgonya (2) újhagyma (1) újkrumpli (2) ünnep (1) üvegtészta (1) vacsora (10) vadlazac (1) valentin (1) vanília (1) vaníliakrém (1) vargánya (8) vitaminok (1) vörösbor (3) vöröshús (1) vöröslencse (1) wasabi (3) wok (3) zabpehely (6) zabpehelykeksz (1) zeller (7) zellerszár (2) zellerszár krémleves (1) zöldbab (1) zöldborsó (3) zöldborsókrémleves (2) zöldborsóleves (1) zöldség (9) zöldségkosárka (1) zöldségleves (1) zöldségtöltelék (1) zöld curry (1) zöld tea (1) zsemle (1) zúza (1) zúzabrassói (1)

Receptek az üzenőfaladon

konyha

 

Hoxtton

HTML

Fűszerbundás szendvicshús

2012.05.23. 17:25 | Illatok | Szólj hozzá!

Ha nincs kedvünk, energiánk hozzálátni valami bonyolultnak tűnő dologhoz, de mégis finomságot kívánunk, akkor könnyedén elővarázsolhatunk bármit ebből a húsból. Vékonyra szelve egy pikáns szendvicsbe, salátába, akár egy körettel tálalva.

Paprikába forgatott csirkemell...

SAM 0839

 

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1-2 db egész csirkemell (20-30 dkg) 
  • só 
  • bármilyen fűszer, amelybe szívesen forgatnánk (színesbors, bazsalikom, metélőhagyma...) 
  • jelen esetben házi őrölt édes paprika

 

Elkészítés: Besózzuk a csirkemelleket. Előmelegítjük a sütőt 180 C°-ra. Hőálló tálba vizet engedünk, amelybe belehelyezzük a húsokat. Fóliával lefedjük. Kb. 30-40 perc alatt megpároljuk. Miután kivettük, még melegen egy tálka fűszerbe forgatjuk, hogy mindenhol érje. Ezután hagyjuk kihülni, majd számunka kedvező szeletekre vágjuk. Ha van szeletelőgépünk, érdemes finom 1-2 mm-es szeletekre vágni. Sokkal ízletesebb, mint bármilyen felvágott, amelyet a szendvicsünkbe tennénk. A hűtőben tárolhatjuk 1-2 napig, mint hidegsültet. Fantáziánk pedig ne szabjon határt az ízesítésére. 

SAM 0842

SAM 0836

SAM 0859

Print

Címkék: csirke paprika fűszer szendvicshús

A bejegyzés trackback címe:

https://illatokakonyhambol.blog.hu/api/trackback/id/tr614538395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.