Tavasszal készítettem el először ezt az általam kigondolt halpástétomot. Imádom! Könnyű és pikáns. Az édesburgonya pedig kiválóan illik hozzá kísérőként, amelyet kakukkfűvel fűszereztem.
Pisztráng pástétom édesburgonyával...
- 2-4 db édesburgonya
- kakukkfű
- 5 dkg parmezán
- Pisztráng pástétom
Elkészítés: Az édesburgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk és sütőzacskóban kakukkfűvel fűszerezve megsütjük. Közben a leírtak szerint elkészítjük a pástétomot is. A forró édesburgonya szeleteket megszórjuk reszelt parmezánnal, amely így szépen rá is olvad, majd egy-egy evőkanálnyi pástétommal díszítjük. Kis falatként tálalhatjuk előételnek, vagy vacsorára, de akár még főételnek is kiváló és könnyű fogás lehet.
Hmm... egy finom koktélt hozzá? Ha ötletet szeretnél meríteni, hogy milyen italt tálalj ehhez a fogáshoz, itt biztosan rálelsz a megfelelő választásra!
Ital-, Koktél Receptek a Roy's Cocktail-tól!