Hazaérkezett a párom, aki egy hónapig Kazakhsztánban töltötte napjait. Érdemes lett volna megosztania a gasztronómiai élményeit, amelyet sokszor inkább tragikusan élt meg. :) A halfelhozatal termszetesen csodálatos, olcsó és finom, viszont birka- és bárányhús fogyasztásból megcsömörlött. :) Voltak persze teve és ló ínyencségek, és egy helyi kuriózum a lóbélbe töltött lóbél... nos igen, a kinézete is olyan volt, mint ahogyan hangzik, viszont kifejezetten finomra értékelte. Ha legközelebb csatlakozom hozzá, ígérem megosztom az élményeimet és megpróbáltatásaimat.
A sok birkahús és lóhús után gondoltam valami könnyű szárnyassal lepem meg, amelynek nagy sikere is lett.
Mézes pulykamedálok gránátalma mártással...
A recept itt olvasható: Mézes pulykamedálok gránátalma mártással
Hmm... egy finom koktélt hozzá? Ha ötletet szeretnél meríteni, hogy milyen italt tálalj ehhez a fogáshoz, itt biztosan rálelsz a megfelelő választásra!
Ital-, Koktél Receptek a Roy's Cocktail-tól!