Lássuk be, nyúlhúst nem sűrűn fogyasztunk. Mi legalábbis. Elég kettős érzése is van az embernek, mivel egyrészt tündéri kis állat, másrészt igen finom dolgok készülnek belőle.
Gyerekkoromban sok nyuszit tartottunk, majd egyszer csak ,,elszöktek". Sok-sok éven át éltem abban a hitben, hogy tényleg elszöktek. Majd az a felismerés borzalmas volt, hogy sajnos talán még ettem is belőlük...
Persze azóta, felnőtt fejjel ezzel kapcsolatban már más a viszonyom. Igen, szeretem az állatokat, sőt! De előfordul, hogy nyuszi is kerül az asztalra.
Ez az receptötlet szerintem garantált siker, ha meg akarnánk szerettetni a nyúlhúst.
Almaboros nyúlragu burgonyafánkkal...
A recept itt olvasható: Almaboros nyúlragu burgonyafánkkal
Hmm... egy finom koktélt hozzá? Ha ötletet szeretnél meríteni, hogy milyen italt tálalj ehhez a fogáshoz, itt biztosan rálelsz a megfelelő választásra!
Ital-, Koktél Receptek a Roy's Cocktail-tól!