Azt gondolnánk, hogy egy ilyen nemes és fenséges íz, mint a vargánya mit keres egy snassz karalábéban? Nos, kicsit jogos, de mégis részemről összeillő párost alkotnak. A tetejét egy kis grillezett camembert koronázza meg.
Vargányával töltött karalábé...
- 1 db karalábé
- 1 db vargánya
- 5 fej csiperke gomba
- camembert
- petrezselyem
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés: A karalábét félbevágjuk és megfőzzük enyhén sós vízben. A gombákat megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd vajon a fokhagymával együtt megdinszteljük. Kevés vízzel felöntjük és pároljuk. Kis sóval, borssal, petrezselyemmel megfűszerezzük, majd összeturmixoljuk, de ne túl pépesre. A karalábé feleknek a közepét kivájjuk, a belsejébe kis camembertet teszünk, majd a gombamártást, és a tetejére egy újabb szelet camembertet. Előmelegített sütőben grill fokozaton megpirítjuk.
Hmm... egy finom koktélt hozzá? Ha ötletet szeretnél meríteni, hogy milyen italt tálalj ehhez a fogáshoz, itt biztosan rálelsz a megfelelő választásra!
Ital-, Koktél Receptek a Roy's Cocktail-tól!