Akik eltettek egy kis medvehagymát, akár pesztónak, fűszervajnak, vagy éppen sós olajban, annak ajánlom ezt a receptet. Praktikus felhasználási lehetőséget nyújt, amikor már elvirágzott, de még vágyunk az ízére.
Fűszeres palacsinta batyuknak készítettem el, amelyet egy besameles csirkeraguval töltöttem meg.
Amennyiben nincs medvehagyma eltéve, helyettesíthető snidlinggel, bazsalikommal. Sőt, ha virágzik a levendula, azzal is elkészíthető!
Medvehagymás palacsinta csirkével töltve...
A recept itt olvasható: Medvehagymás palacsinta csirkével töltve
Hmm... egy finom koktélt hozzá? Ha ötletet szeretnél meríteni, hogy milyen italt tálalj ehhez a fogáshoz, itt biztosan rálelsz a megfelelő választásra!
Ital-, Koktél Receptek a Roy's Cocktail-tól!