Amikor pisztráng pástétomot készítettem egy piknikre, úgy gondoltam csakis frissen sütött kiflire méltó rákenni. Belül puha, kívül sós és ropogós. Csakis ajánlani tudom! Isteni!
A receptet itt olvashatjátok: Frissen sült sós kifli
Amikor pisztráng pástétomot készítettem egy piknikre, úgy gondoltam csakis frissen sütött kiflire méltó rákenni. Belül puha, kívül sós és ropogós. Csakis ajánlani tudom! Isteni!
A receptet itt olvashatjátok: Frissen sült sós kifli
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.