Egy kis bepillantás a konyhámba, ahol szenvedéllyel töltöm az időmet. Ízeket, illatokat, látványt kreálok saját és környezetem örömére. Szeretettel invitállak...
Füstös és pikáns!
Ma nagyon megkívántam a lencsét. Kiadós egytálétel. Leves is, meg nem is. Főzése közben pedig próbáltam bevonzani az anyagi gyarapodásomat is, hátha nem csak újévkor pörögnek a szemek, úgy mint az aprópénz...
Hozzávalók 2 személyre:
2 marék…
Omlettet mindenki tud készíteni! De vajon elég merészek vagyunk ízesíteni? Hajrá! Én is igyekszem majd sokféle egyszerű, de nagyszerű ötletekkel feldobni a tojásos ételeket.
Hozzávalók 2 személyre:
4 db tojás
1 db avokádó
pici só
3 evk. tejföl
chili
4…
Miért is lett óriás? Egyszerű! Nem volt kedvem annyi ici-pici töltött batyut készíteni. :D Viszont az értékéből semmit sem veszített. Igazán csodás ízvilágot sikerült létrehozni.
Fokhagymás-vajas tortellini csirkével töltve...
Hozzávalók 2 személyre:
20 dkg…
Az ihletet a szűzérme adta, hogy miért is ne készíthetném el csirkemellből?! A csirkét amúgy is rendkívül sokféleképpen variálhatjuk, hiszen annyira semleges az íze.
Korianderes-szezámos csirke medál, avokádós túrókrémmel...
Hozzávalók 2 személyre:
20 dkg…
A gyöngyhagymát mindig is ki szerettem volna próbálni fő hozzávalóként. Volt még itthon egy kis sertéscomb, spagetti... így adta az ötletet legyen a MÁRTÁS gyöngyhagymából.
Sertéscomb szelet gyöngyhagyma mártással, spagettivel...
Hozzávalók 2…