Bevallom az édesköménnyel hadilábon álltam. Mindig is vonzott, majd miután megérzem az erős ánizs illatát, nehezen tudok elvonatkoztatni az alkoholtól. Krémlevest így nehezen tudnék elképzelni vele, ezért azzal most nem is próbálkoztam.
Az első gondolatom egy szendvicskrém volt, amelyet almával párosítanék, de az ölteteléseim során inkább egy wasabival fűszerezett mártásként készítettem el. Meglepően az ,,ánizs hatás" megszünt, és egy igen pikáns, mégis lágy ízt értem el.
Wasabis édesköménymártás lenmagos csirkecsíkokkal...
A recept itt olvasható: Wasabis édesköménymártás lenmagos csirkecsíkokkal...
Hmm... egy finom koktélt hozzá? Ha ötletet szeretnél meríteni, hogy milyen italt tálalj ehhez a fogáshoz, itt biztosan rálelsz a megfelelő választásra!
Ital-, Koktél Receptek a Roy's Cocktail-tól!